0476 45 97 30

24/24 Depannage Bedrijf

Takeldienst in de omgeving van Subaru Libero.
Wegtakelen van auto, bestelwagen, 4x4, oldtimers.

Heeft u een auto of schadewagen die wegens panne of ongeval moet getakeld worden, bel onze takeldienst. Wij depanneren u met onze moderne takelwagens vanuit Subaru Libero naar elke bestemming in het land ook internationaal transporteren van ongevalswagens en door defect getroffen voertuigen die op eigen kracht niet kunnen rijden.

Wil u vooraf de prijs kennen voor het takelen in Subaru Libero dan kan u ons contacteren voor een prijsopgave en uw depannage bestellen via telefoon,fax of email. Bij uw aanvraag hebben we enkele gegevens nodig zoals het juiste ophaaladres en leveradres, verdere afspraken kunnen gemaakt worden voor een snelle tussenkomst door onze takeldienst in Subaru Libero.

Aan een vriend(in) verzenden:


Email bericht:


Voertuigen met onze takeldienst ophalen in Subaru Libero.

Ook binnen ons transportbedrijf bieden we u de mogelijkheid om wagens die nog niet ingeschreven zijn en dus niet op de openbare weg mogen rijden in Subaru Libero te laten vervoeren met onze vrachtwagens die speciaal uitgerust zijn voor het transport van autos en bestelwagens, dit tot 5 voertuigen per vrachtwagen, dit alles veilig en betrouwbaar uitgevoerd door gespecaliseerde opgeleide mensen voor het schadevrij vervoer van rijdende automobielen. Uiteraard kunt u onze takeldienst in Subaru Libero 24 op 24 bereiken.

Het takelen van uw wagen kan naar de garage of tot bij u thuis waar de eventuele herstellingen kunnen gedaan worden.

Enkele tips indien u op de openbare weg een ongeval heeft of uw voertuig defect geraakt;
1- doe onmiddelijk uw fluovest aan
2- plaats uw driehoek duidelijk zichtbaar op 30 m op een gewone weg, op 100 m op de autosnelweg
3- blijf niet in uw voertuig zitten, plaats uzelf op de autosnelweg achter de vangrails
4- bel onmiddelijk onze pechdienst, geef exact aan aan onze takeldienst waar u zich bevindt
5- bij gewonden belt u politie en ziekenwagen, geef ook exact aan aan de hulpdiensten waar u zich bevindt
6- indien er gewonden zijn mag u uw voertuig NIET verplaatsen

Indien u niet in de mogelijkheid bent een of meerdere van deze punten niet uit te voeren, bijvoorbeeld gewond, vraag dan hulp aan derden.

Dag en nacht takelen van en naar Subaru Libero.


We takelen ook van en naar de volgende plaatsen in Belgie:

Lancia Ardea ,  en voor deze wagens met ongeval, pech of tweedehands, takeldienst Rollegem Kapelle , ook weekendwerk en pechhulp voor gestrande voertuigen binnen europa met internationale bergingswagens.

We verplaatsen alle voertuigen met gespecialiseerde bergingsvrachtwagens. Lostrekken uit weiland met modder of slijkwegen, slepen uit de gracht. Goedkoop mijn auto naar de garage brengen voor herstelling. Wegens ongeval rijdt mijn auto niet meer, takeldienst nodig om auto weg te brengen. Motorpech waardoor ik mijn wagen moet laten slepen, waar vind ik depannage in mijn buurt. Goedkope pechhulp in Belgie, mijn auto naar Nederland overbrengen. Kan ik beroep doen op een takeldienst, het is al nacht, ja belt u onze takeldienst 24/24.